Att producera en film är roligt, spännande och ansträngande. Bara planeringen tar lång tid och när det äntligen är dags för filminspelningen är det intensivt och plötsligt är filmen inspelad. Därför är det viktigt att du tar tillvara på tiden och fotograferar för att bevara minnen från filminspelningen.

Skapa ett fotoalbum

Numera fotograferar de flesta med sin mobilkamera, systemkamera eller digitalkamera, vilket innebär att bilderna är digitala. Att hålla bilderna på datorn är riskfyllt och för att du ska bevara minnena ska du framkalla bilder online för att du ska kunna sätta dem i ett fysiskt fotoalbum. Du kan själv välja vilka storlekar bilderna ska komma i för att de ska passa in i ditt fotoalbum. Att framkalla bilder tar bara ett par dagar och så snart som du fått hem bilderna kan du börja skapa ett fotoalbum.

Med hjälp av lim eller tejp kan du sätta in bilderna i det fotoalbum du köpt. Du kan även använda en penna och skapa bildtexter under bilderna som beskriver vilka som är med på bilden, till exempel vilka skådespelare eller vilka i teamet som syns på bild. När du fått ihop albumet kan du spara det för dig själv. Men det kan även vara en bra gåva till de som varit med i filmen.