Blade Runner är en ikonisk science fiction-film som hade premiär 1982. Den var dock inte särskilt framgångsrik från första början. Till största delen berodde det på att den vid premiären släpptes i en version som var väldigt annorlunda jämfört med vad regissören Ridley Scott hade tänkt sig.

Om du liksom jag är ett passionerat fan av filmen Blade Runner så är du förmodligen intresserad av film i största allmänhet. Om du ska redigera film är en dator av Apple ett väldigt bra val. Problemet kan dock vara att de kostar en slant, åtminstone om du väljer att köpa nytt. Tyvärr finns det ju en del risker förknippade med att köpa begagnade datorer, vem vet hur länge datorn du köpte håller? Det är dock inget orosmoment om du väljer att köpa din begagnade dator från mResell. De går igenom varje dator de får in noggrant, såpass att de erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade datorer de köper. Hos dem kan du till exempel köpa en Macbook Pro 13 för mellan 7000-8000 kr, vilket är långt under nypris.

Blade Runner utspelar sig i ett framtida dystopiskt Los Angeles, 2019 för att vara exakt. Huvudrollen som Rick Deckard spelas av Harrison Ford. Ford är en så kallad Blade Runner vars uppdrag består i att jaga och ta kål på så kallade replikanter (en slags syntetiska människor) som löpt amok.