Om du kände att en bit av ditt hjärta saknades efter det att den sista filmen, Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 slutade, är det dags att bli riktigt exalterad eftersom det finns rykten om en ny film som kommer vår väg. Ja, det är dags att damma av trollstaven som du utan tvekan har lagt någonstans och se fram emot vad som kan komma att bli.

Så vad betyder detta för oss alla som växte upp med denna fantastiska saga, för oss som drömde om att få gå i korridorerna på Hogwarts? Det betyder att den älskade serien som vi växte upp med nu kan vara något som vi verkligen kan dela med våra barn. Nu får vi samtidigt en film som vi alla kan titta tillsammans på för första gången. Så om du inte redan har gjort det, så är det dags att damma av böckerna som står i bokhyllan och börja från början. Om du varken har böcker eller ”Harry Potter-merch”, så kan det vara en bra idé att besöka gameloot där du kan hitta allt du behöver.

För det flesta så fyllde inte Fantastic Beasts and The Cursed Child det tomrum i våra liv som Harry Potter-serien lämnade, så vi är bara glada över att det finns planer på att påbörja produktionen av nästa HP-film.

Enligt Today’s Mama så kommer filmen att spelas in hela tjugo år efter att Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 slutade. Filmen kommer att släppas av ingen mindre än Warner Bros, självklart i samarbete med J.K Rowling. Som en extra bonus har det sagts att många av de ursprungliga skådespelarna redan har skrivit på sina kontrakt för den uppkommande filmen.

Ett flertal amerikanska tidningar och nyhetskällor har rapporterat att i och med att Fantastic Beasts-serien slutade i november 2020 så kommer planering av denna film att påbörjas under det uppkommande året. Trots att detta är oerhört spännande nyheter och rykten så kan vi inte förvänta oss att se denna film på duken inom den snara framtiden. Om detta skulle bli till film så har experter sagt att den kan förväntas ha premiär som tidigast 2023.